Konferens

Välkomna!

För oss är konferensen en helhet som består av så mycket mer än tiden i konferensrummet.

Vi rekommenderar att ni genomför er konferens hos oss mycket tack vare den historiska byggnaden med dess unika atmosfär, Den härliga miljön kring hotellet samt att ni är de enda gästerna på hotellet och därmed har alla möjligheter att komma varandra närmare. Ett signum för Kvarhotellet är att vi anpassar oss efter era önskemål. Vi kan arrangera er konferens med helpension där ni har stort inflytande över mat, dryck och annat innehåll. Eller så hyr ni mer eller mindre hela stället över dagen eller natten och skapar er egen upplevelse.Den flexibiliteten är oslagbar och bjuder till kreativa möten och många skratt. Detta kryddat med de aktiviteter vi erbjuder är tillsammans en enastående upplevelse vågar vi lova!

Konferensdelen:

Kvarnhotellet har en konferensdel högst upp i huset där man med lätthet kan sitta 20 personer. Här finns projektor med tillhörande duk, stort blädderblock för att skriva eller rita och en mindre whiteboard. Det finns också en mindre soffgrupp där man bekvämt kan slappna av, spela ett spel eller se på tv en stund.

Restaurangdelen:

För ännu större grupp kan restaurangdelen vara ett alternativ för konferensen, här kan man bekvämt sitta 45 personer och det finns projektor med stor duk och högtalare. 

Faciliteter:

Toalett anpassad för rullstol, badtunna, stor gemensam bastu, duschar, grillplats, spel, leksaker, projektorer, wifi, tv med kanalutbud, motorvärmare, uteservering, fina promenadstråk, storskaligt kök, ensam på plats och möjlighet att övernatta.

För mer information tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post, Facebook eller annat lämpligt sätt!

Vårflod
Ballonger på bron
Kvarnhotellet i vårljus
Badtunna
Serveringsexempel
Bron över till flottarstigen
Vatten på våren
Rum
Fors vid badtunnan
Konferensen
Utsikt
Landskap
Kvarnhotellet
Utsikt
Konferens